Göm menyn

TDDE43 Design och utveckling av interaktiva system

HT1-HT2 2022Välkommen att lära dig att skapa interaktiva system som är användbara och som möter kundens och användarnas behov!

Kursen är en projektkurs där du under hela terminen arbetar med ett utvecklingsprojekt tillsammans med din basgrupp. Första delen av kursen har en nära koppling till kursen "Genus och mångfald inom applikationsutveckling", som bidrar med flera olika perspektiv som du kommer ha nytta av när du designar och utvecklar system. All information om kursen hittar du här på hemsidan, genom länkarna till respektive sida i menyn till vänster.

Välkommen!

Hälsningar Eva Blomqvist, Eva Ragnemalm och Anders Fröberg

Senaste nytt...


30/8 2022  Mer uppdateringar klara:
 

Nu är också sidorna Fas 3 och Hålltider samt länkarna till Webreg och Lisam uppdaterade. Inlämningarna i Lisam är på plats och ni behöver inte lägga in er i Webreg för tema 1, det gör Eva B. Nu ligger också bilderna från första föreläsningen på Resurser-sidan, som också är uppdaterad med fräscha länkar (och en borttagen länk, en bok som tyvärr inte längre verkar åtkomlig online).
Eva LR


9/8 2022  Delvis uppdaterade sidor:
 

Nu är Tema 1: översikt, fas 1 och fas 2 uppdaterade. Notera att Hålltider, Webreg och Lisam-sidorna kommer att ändras.
Eva LR


2/8 2022  Kurshemsidan uppdateras nu inför 2022.
 

Hemsidan beräknas vara uppdaterad ca två veckor innan kursstart (mindre ändringar i Tema 2 kan fortfarande förekomma under HT1). Planerade ändringar i Tema 1 berör mest hur de tre faserna avrapporteras.
Eva B, Eva LR och AndersSidansvarig: Eva Blomqvist
Senast uppdaterad: 2020-08-11