Göm menyn

TDDD91 Ingenjörsprofessionalism, del 5

Alla meddelanden27/11/2017  Inlämning 29/11
 

Nästa vecka kommer vi att ha dialogseminarier och ni ska under den här veckan senast den 29/11 maila till era mentorer era skrivuppgifter. Ange också i mailet vilket betyg du siktar mot med motivering.


10/11/2017  Affärsmannaskap
 

Föreläsningsbilderna finns nu tillgängliga på kurssidan.


27/9/2017  Inlämning den 3/10
 

  • Senast den 3/10 ska du skicka in skrivuppgiften till din lärarmentor via e-post.
  • Kurskoden (TDDD91) ska skrivas i e-post ämnet. 
  • För skrivuppgiften - Skriv ditt namn överst i dokumentet! Dokumentet ska vara sparat i PDF. Filen ska sparas som ditt namn utan åäö-prickar på formen Fornamn-Efternamn och Coaching, till exempel Torbjorn-Stromback-Coaching.pdf
  • Ange också i mailet vilket betyg du siktar på med en motivering genom att ange var i skrivuppgiften de olika stegen i Gibbs reflektionsmodell finns (detta ska dock inte synas i den text som du tar med dig till dialogseminariet).
  • Information om betyg och bedömningskriterier finns under Bedömningskriterier för coaching.
  • Läs mer om dialogsem på http://www.ida.liu.se/~TDDD99/info/dialogseminarium.sv.shtml


6/9/2017  webreg och workshop
 

Webregregistreringen ska göras senast fredag den 8/9. Just nu är det 77 studenter som har registrerat sig i webreg. Ni andra 36 studenter som har planerat gå kursen se till att registrera er i webreg.
Finns du inte med i någon grupp så hör av dig till mig omgående

Imorgon onsdag har ni den första obligatoriska workshopen och förbered er innan enligt informationen på kurssidan. Titta på kurssidan under kolumn PK1 för exakt lokal.


30/8/2017  kursstart på fredag!
 

Hoppas att ni har haft en härlig sommar och en bra start på höstterminen. Den här terminen kommer ni att läsa del 5 av kursen med kurskod TDDD91. På fredag är det dags för terminens första föreläsning. Inför föreläsningen titta igenom informationen på kurssidan.

Ni ska också registrera er på era grupper i webreg genom att gå till webreg före den 8/9. De nya grupperna finns på TDDD99s kurssida. Vissa förändringar förekommer i vissa grupper. Finns du inte med i en grupp så hör av dig omgående och ange vilken mentor du har haft innan.

Varmt välkomna till kursen och föreläsningen!


26/6/2017  Välkommen till TDDD91!
 

Varmt välkommen till att lära dig om coaching och affärsmannaskap! Kompetenser efterfrågade av industrin och förmågor hos framgångsrika ingenjörer. Kurshemsidan är uppdaterad. Jag ser fram emot att träffas i höst!
/ABSidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2015-03-02