Göm menyn

TDDD70 Ingenjörsprofessionalism, del 1

 

På sidan för schema och lokaler hittar du information om hur du kan söka ut ditt personliga schema och hur du kan överföra det till din egen kalender.

Läs nedan om hur du kan göra för att lägga in schemat från TimeEdite i din kalender genom att gå från TDDD70s kurssida.

  1. Länken till schemat i TimeEdite finns på kurssidan till vänster under Schema HT1, se figuren nedan.  2. I TimeEdite under Anpassa finns det olika funktioner som kan användas för att anpassa schemat. Använd t.ex. Filtrera för att välja schema för enbart egna gruppen. anpassa  3. i TimeEdite Gå till Prenumera som finns uppe till höger, se figuren nedan.  4. Under Tid välj Nu - slutdatumet som är i december så kommer schemat för hela hösten att visas, se figuren nedan.

  5. Kopiera länken till kalendern i TimeEdite och lägg in den i din kalendern då kommer kalendern att uppdateras när det förekommer ändringar. I Google-kalender använd "lägg till webbadress" då kommer alla ändringar i schemat att dyka upp i era kalender automatisk. Se hur man gör i Google kalender under "Lägg till med en länk". Om schemat importeras så kommer den inte att uppdateras så importera inte kalendern.
Sidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2020-08-28