Göm menyn

TDDD70 Ingenörsprofessionalism, del 1

HT1 - HT2


Senaste nytt...


31/08  Timeedite tips
 

Jag fick tips om hur man kan filtrera mellan grupper i timeedite så man kan få schema för den egna gruppen. Gå till filtrera och välja vad ni vill filtrera på.


30/08  Förtydliganden
 

  • När det gäller deadlines: Ni har just nu ingen deadline i TDDE25 kursen för den kommer ni att få reda på längre fram i kursen. Därför har ni totalt 7 deadlines som ska läggas in i Kalendern (och inte 8 enligt kurssidan). Webregregestreringen för TDDD70 är en av deadlinen.
  • När ni mailar kalender se till att det är läsarbart så spara så att det är max 7 dagar per sida.
  • Var noga med vad namnet på pdf:en: Fornamn-Efternamn och Personlig ledning, till exempel Torbjorn-Stromback-Personligledning.pdf
  • Skriv kurskoden TDDD70 i ämnesraden.
  • När ni lägger in schemat från timeedite in webbadressen till kalendern så kommer den att uppdateras när det förekommer ändringar. Om schemat importeras så kommer den inte att uppdateras. I Google-kalender använd "lägg till webbadress" då kommer alla ändringar i schemat att dyka upp i era kalender automatisk.


25/08  Välkommen till kursen!
 

Hoppas att ni har haft en härlig tid på universitet så här långt!

Jag är examinator för kursen Ingenjörsprofessionalism och vill hälsa er varmt välkomna till kursen som består av 6 delar. Under hösten kommer ni att läsa del 1 som har kurskod TDDD70. Första föreläsningen är nu på måndag kl. 13-15. Det är en introduktionsföreläsning så vi går igenom hela kursen och vad som händer under hösten.

Inför föreläsningen titta gärna igenom informationen om kursen på kurssidan.

För mer information om hela kursen ingenjörsprofessionalism och dess 6 delar titta på kurssidan för TDDD99.

Jag ser fram emot att ses på måndag!


26/06  Välkommen till TDDD70!
 

Varmt välkommen till att lära dig om personlig effektivitet, personlig utveckling, social kompetens och ingenjörens yrkesroll! Kompetenser efterfrågade av industrin och förmågor hos framgångsrika ingenjörer. Kurshemsidan är uppdaterad så kolla gärna igenom kursinformationen som finns. Jag ser fram emot att träffas i höst!
/ABSidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2013-04-12