Göm menyn

TDDD84 Ingenjörsprofessionalism, del 3

Ht1-Ht2


Senaste nytt...


27/11/2017  Inlämning 29/11
 

Nästa vecka kommer vi att ha dialogseminarier och ni ska under den här veckan senast den 29/11 maila till era mentorer era skrivuppgifter. Ange också i mailet vilket betyg du siktar mot med motivering.


10/11/2017  Självmotivation
 

Inlämningen för självmotivations skrivuppgift ska göras senast den 29/11 och kräver att uppgiften är genomförd innan och under två veckor. Föreläsningsbilderna finns på kurssidan.


27/9/2017  Inlämning den 3/10
 

  • Senast den 3/10 ska du skicka in både skrivuppgiften och uppgiften - personligt ledarskap till din lärarmentor via e-post.
  • Kurskoden (TDDD84) ska skrivas i e-post ämnet. 
  • För uppgiften - Dokumentet ska vara sparat i PDF. Filen ska sparas som ditt namn utan åäö-prickar på formen på formen Fornamn-Efternamn-uppgift, till exempel Torbjorn-Stromback-uppgift.pdf
  • För skrivuppgiften - Skriv ditt namn överst i dokumentet! Dokumentet ska vara sparat i PDF. Filen ska sparas som ditt namn utan åäö-prickar på formen Fornamn-Efternamn och Personligt ledarskap, till exempel Torbjorn-Stromback-PersonligtLedarskap.pdf
  • Ange också i mailet vilket betyg du siktar på med en motivering genom att ange var i skrivuppgiften de olika stegen i Gibbs reflektionsmodell finns (detta ska dock inte synas i den text som du tar med dig till dialogseminariet).
  • Information om betyg och bedömningskriterier finns under Bedömningskriterier för personligt ledarskap.
  • Läs mer om dialogsem på http://www.ida.liu.se/~TDDD99/info/dialogseminarium.sv.shtml


6/9/2017  webreg och workshop
 

Webregregistreringen ska göras senast fredag den 8/9. Just nu är det 76 studenter som har registrerat sig i webreg. Ni andra 54 studenter som har planerat gå kursen se till att registrera er i webreg.
Finns du inte med i någon grupp så hör av dig till mig omgående

På fredag nästa vecka har ni den obligatoriska workshopen så förbered er innan enligt informationen på kurssidan. Titta på kurssidan under kolumn "Coaching av ÅK2 studenter" för exakt tid och lokal.


30/08  kursstart!
 

Hoppas att ni har haft en härlig sommar och en bra start på höstterminen. Den här terminen kommer ni att läsa del 3 av kursen med kurskod TDDD84. 12/9 är det dags för terminens första föreläsning. Inför föreläsningen titta igenom informationen på kurssidan.

Ni ska också registrera er på era grupper i webreg genom att gå till webreg före den 8/9. De nya grupperna finns på TDDD99s kurssida. Vissa förändringar förekommer i vissa grupper. Finns du inte med i en grupp så hör av dig omgående och ange vilken mentor du har haft innan.

Varmt välkomna till kursen!


26/06  Välkommen till TDDD84!
 

Varmt välkommen till del 3 av kursen ingenjörsprofessionalism! Under hösten kommer vi att jobba med Personligt ledarskap och Självmotivation.

Kurshemsidan är uppdaterad. Jag ser fram emot att träffas i höst!
/ABSidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2014-08-18