Göm menyn

TDP003 Projekt: Egna datormiljön

Inlämningar

Alla inlämningar i kursen sker via e-post. Om inte annat anges lämnar ni in till er assistent (se Webreg). Skicka e-post från er studentmail (e.g. andan123@student.liu.se) med en rubrik som tydligt anger kurskod och vilken inlämning det gäller, annars finns det risk att vi missar er inlämning.

Exempel: TDP003: Projektplan.

Innehåll

Vad mailet ska innehålla beror på vilken inlämning det gäller. För dokumentinlämningar vill vi att ni skriver dokumentet i LaTeX med den dokumentmall som finns (se länksamlingen) och bifogar det i PDF-format. Se till att filnamnet på den bifogade filen samt dokumentet innehåller alla medlemmars LiU-id:n. För kodinlämningar (eller om ni vill ha hjälp med koden), skicka en länk till ert repository på GitLab. Se till att ni skickar en länk till den commit som innehåller den kod ni vill lämna in. Gör detta genom att gå till ert repository i webläsaren, klicka på Repository, sedan Commits. Klicka sedan på Browse Files för den commit som innehåller det ni vill lämna in. Inkludera URL:en från websidan ni nu är på i mailet för inlämning. Länken borde ha formen:

https://gitlab.ida.liu.se/andan123/tdp003/tree/ebe142...

Denna URL länkar till ert repository som det såg ut just då, även om ni lägger till mer saker efteråt. Så det är inget problem om ni i efterhand råkar göra någon ändring som får systemet att sluta fungera!

Komplettering

Komplettering är ett naturligt steg av rättningsprocessen. Detta är vår möjlighet att ge er feedback så att ni i framtiden kommer kunna producera högkvalitativa projekt. Att få komplettering är därför inget dåligt.

Feedback från assistenter skickas generellt ut på tisdag eftermiddag veckan efter inlämning. Ni har då fem arbetsdagar på er att utföra kompletteringen så länge inget annat anges (exempelvis projektplanen).


Sidansvarig: Emma Enocksson Svensson
Senast uppdaterad: 2022-08-25