Göm menyn

TDP003 Projekt: Egna datormiljön

Dagbok

Under projektets gång ska ni skriva utvecklardagbok individuellt de dagar ni arbetat med projektet. I dagboken skriver ni ner vad som hänt under dagen, samt vad ni tyckte om det som hänt. Innehållet ska åtminstone kortfattat tala om vad du arbetat med, vilka problem/intressanta saker man stött på, hur detaljer i samarbetet fungerat i paret, om du kört fast: på vad? Vitsen med att skriva dagbok på detta viset är att ni ska komma ihåg vad som hänt under projektet när ni i slutändan ska skriva ert reflektionsdokument.

Dagboken skriver ni hur ni vill, allt från en enkel textfil, till LaTeX, till ett speciellt program för dagboksanteckningar är okej. Se bara till att datum framgår klart och tydligt för varje inlägg, samt att ni kan exportera dagboken som PDF eller som en textfil. Under kursens gång kommer vi att be er lämna in er dagbok två gånger. Vid inlämning vill vi ha antingen en PDF eller ett .txt-dokument.

Exempel

2012-09-10

Jobbat med refactoring av datalagret och namngivning av interna variabler enligt Code Complete kapitel 11. Koden blev mer läsbar, men det tog lite onödigt lång tid. Borde ha gjort rätt från början. Hittade även en bugg i vår sökningsalgoritm. Måste fixa den snarast. Buggen är att det inte går att söka på åäö, behöver felsöka lite mer.


Sidansvarig: Emma Enocksson Svensson
Senast uppdaterad: 2022-08-25