Göm menyn

TDDC77 Objektorienterad programmering

Laborationer

Viktigt: Laborationsanmälan

Ni kommer att behöva registrera er i två olika "aktiviteter":

  • Först (genom att klicka här) ska ni välja en partner för labbarna. Varje par ska registrera sig (innan den 2017-09-08 kl 23:59) i en av de två grupperna (A eller B).
  • Sen (genom att klicka här) ska ni välja en partner för projektupgiftet. Varje par ska registrera sig (innan den 2017-10-06 kl 23:59) i en av de två grupperna (också A eller B). Välj gärna samma partner och samma grupp som för labbarna.

Laborationsinstruktioner

Eftersom laborationerna behöver förberedas är det lämpligt ni skriver ut var sitt exemplar ni kan studera i lugn och ro. Ta med instruktionerna med genomtänkta lösningsidéer till varje laboration. (Om du tycker det är behändigare och alltid har tillgång till en dator kan du naturligtvis läsa instruktionerna direkt på skärmen.)

Redovisning och hjälp

De laborationsmoment som ska redovisas (se instruktionerna) visar du för din assistent under labtid. Om din assistent godkännar den, kan du lämna in den per mail till honom/henne. Du kommer att få besked om det är godkänt eller om det behöver kompletteras. Har du frågor utanför labtid, se Personal-sidan hur du kan kontakta oss.

Sidansvarig: Ahmed Rezine
Senast uppdaterad: 2017-08-21