Göm menyn

Redovisning av laborationer

Alla laborationer redovisas samtidigt, man får betyg utefter det man redovisar. Redovisningen sker i två steg. Om ni blir godkända på båda stegen kommer ni få betyg i kursen, betyget sätts baserat på hur många laborationer ni genomfört korrekt. Man får endast redovisa en gång (om man får komplettering får man ett extra försök).

Steg 1: Muntlig redovisning

I laborationssalen visar ni och beskriver er kod samt visar att testerna går igenom för betyg 3. Sedan visar och beskriver ni också er kod för betyg 4 och 5 (om ni har valt att göra dessa). Ni ska visa att era tester går igenom (om ni avviker från 100% code coverage). Båda personer i paret måste förstå koden, och kunna svara på frågor om koden utan den andra personens hjälp. Om ni vill kan enskild redovisning göras (dvs att ni redovisar en och en).

Steg 2: Granskning av kod

Efter att ni har visat ett er kod fungerar kommer den kod som finns att granskas av kursledningen. Ni delar enklast med er av er kod via ett git-repo.

Boka tid

Boka tid med en av assitenetenra för en muntligredovisning innan den 30:e oktober. En redovisning tar ca 15-20 minuter. För att boka en tid så skickar ni ett mejl till er assistent, ni kommer då få en tid bokad åt er. Notera att vi inte kan tillgodose några önskningar om när ni får redovisa, det kommer bli någon gång på dessa två pass.


Sidansvarig: infomaster
Senast uppdaterad: 2016-10-03