Dagen innan konferensen

Mäktigt. Det är nog bästa sammanfattningen av idag.

Vi startade ganska tidigt från Phoenix och nådde första stoppet, Sedona med dess röda klippor, vid 9- 10-tiden. Där såg vi bland annat Bell Rock, Chapel of the Holy Cross och Sedona Village. Efter det fortsatte resan genom Oak Creek vidare mot vårt huvudsakliga mål: Grand Canyon. Strax efter att vi kom in i parken fick vi syn på några hjortar precis brevid vägkanten, de var väldigt stiliga. Väl framme vid Grand Canyon Village och Yavapai Point vid South Rim var det bara att njuta av den fantastiska utsikten. Vi hade välidgt mycket tur med vädret, det var ovanligt klart och man kunde se hur långt som helst. Det var något nästan overkligt över det hela.

IMG_0340

Lisa vid Yavapai Point

Så småningom var det dock dags att återvända hemmåt för att få en god natts sömn innan konferensen börjar imorgon.

Godnatt och ha en bra dag!

(Andra bilder kommer senare.)

 

Senare: fler bilder från dagens utflykt.

IMG_2017

Sedonas röda klippor

IMG_2049

Chapel of the Holy Cross

IMG_2086

Oak Creek Canyon

IMG_2118

En hjort, eller “elk”, i Grand Canyon

IMG_2201

Fågel i Grand Canyon