Göm menyn

729G28 Webbprogrammering och databaser

v47-02 2020/21


Senaste nytt...


2020‑10‑30  Välkommen till 2020 års upplaga av Webbprogrammering och databaser!
 

Kursen ges i år helt på distans. Första föreläsningen blir live på Zoom men övriga blir inspelade och schemalagda föreläsningstider blir övningstillfällen via Zoom där vi diskuterar föreläsningsinnehållet och övar på uppgifter. Laborationerna handleds via Teams (viss möjlighet att labba i labbsal kommer ev. att finnas). Tentan blir en hemtenta med 24 timmars skrivtid med start 14/1. Vi kommer att använda Lisam för inlämningar och Webreg för gruppindelning och resultat/återkoppling.

Kurshemsidorna är den huvudsakliga informationskällan i denna kurs och håller just på att uppdateras. Inlämningstider och viss tidsplanering syns i TimeEdit (i kolumnen Information till Student).

Kursinnehållet ändras inte jämfört med förra året men upplägget är mycket tajtare än tidigare, då kursen ligger på halvfart över vecka 47-02. Vill man ha jullov blir det bara 7 veckor kvar att jobba på! Kurslitteraturen ändras inte heller. Sedan några år finns en ny utgåva av kursboken, men den gamla versionen duger fortfarande.

Välkommen till första föreläsningen, måndag vecka 47, zoom-mötes-id kommer i Lisam samt på epost till anmälda studenter.

/Eva RagnemalmSidansvarig: Eva Ragnemalm
Senast uppdaterad: 2009-10-22