18 oktober – från Atlanta till Houston

Klockan 6 på morgonen tog vi tunnelbanan från Chamblee till Atlantas flygplats för att flyga ännu en gång. Flygturen tog ca 1 h 30 vilket var betydligt skönare än de nästan 10 det tog att flyga över Atlanten. I Houston var det ännu varmare och nu var vi så att säga lämnade att klara oss själva. I Atlanta hade vi hela tiden med oss vår värd som guide. Vi lyckades i vilket fall få tag på en taxi och åkte mot staden. Och förbi. Det blev snart tydligt att vi kommer behöva ta taxi för att ta oss till konferensen.

img_20161018_173859

Vårt hotell

Efter att vi checkat in behövde vi äta lunch och började kika runt efter vart vi kunde göra det. Receptionisten berättade att det låg ett fräscht matställe lite längre bort längs med vägen men att det nog var dumt av oss att ge oss ut i värmen. Det struntade vi glatt i och begav oss av. Muntra till en början letade vi oss fram. Det blev ganska varmt väldigt snart och vi hade nästan börjat yra när vi kom fram till Antone’s.

img_20161018_124057

 

img_20161018_125115

Inspelning mitt i maten

img_20161018_124833

Trots att jag hade möjligheten att käka Po’boy så valde jag en alldeles vanligt rostbiffsmacka.

Efter att vi ätit styrde vi kosan mot den enorma gallerian med 300 butiker. På vägen gick vi vilse både en och två gånger. Vid ett tillfälle fann vi oss själva i en riktig cowboy affär.

img_20161018_133108

img_20161018_133255

Vi hittade en hatt för rimliga $2550

img_20161018_132220

Ensamma på trottoaren. Alla åker bil oavsett hur kort man ska.

Vi hittade fram till gallerian till slut. Där hängde den största flaggan jag någonsin sett. Dessutom hade de en affär som föll mig speciellt bra i smaken.

 

img_20161018_164910

img_20161018_144619

 

Efter ett par timmar på gallerian letade vi oss hem igen för kvällsmat. Buffé med tortillabröd, risröra, bruna bönor, nachos med smält ostsås och lite sallad. Detta avnjöts på plasttallrikar.

img_20161018_175903

 

I nästa inlägg får ni läsa om första dagen på konferensen!