Göm menyn

TDDD92 AI-projekt

Deadlines


Här samlar vi information om deadlines i TDDD92. Notera att vissa deadlines är märkta som preliminära. Bonusinlämningstillfälle sker efter höstterminen och planeras därför på slutet av omtentaperioderna.

Deadlines

Bonusinlämningstillfälle

När nästa kursomgång har börjat

Vi vill kunna examinera gamla projekt så länge som möjligt, men IDAs officiella policy är att bara garantera möjlighet till examination av projekt och labbar under kursens gång—det finns ingen garanti att ens kunna få något examinerat några månader efter kursens slut!

I den här kursen har du garanterat också möjlighet att lämna in i omtentaperioderna i mars och augusti.

Ofta kan du fortsätta redovisa och lämna in uppdateringar även nästa år, och kanske i flera år efter det. Men kursen kan också tänkas byta inriktning. Det kan hända att den ändras på ett sätt som gör att du också behöver ändra i din rapport; avsnitt kan försvinna och tillkomma och du kan behöva anpassa dig lite till det. Det kan till och med hända att vi så småningom byter från StarCraft till andra projekttyper och att vi då inte längre har kvar lärare som kan examinera ett gammalt StarCraft-projekt.

Obs! Vi siktar på att utreda alternativ för StarCraft II efter 2023-årets kursomgång.

Plussning och komplettering

Plussning är möjlig vid bonusinlämningstillfällena. När nästa års kursomgång börjar finns ingen garanti att plussning kommer att fortsätta vara möjlig, eftersom kursens innehåll ständigt uppdateras och justeras. (På en tenta kan plussning vara möjlig under lång tid eftersom det då är upp till studenten att hålla sig uppdaterad med det nya kursinnehållet och ta den nya tentan så som den ser ut efter att kursen har förändrats. För den här kursen skulle det motsvara att genomföra hela projektet från början så som det ser ut efter att kursen har förändrats.)

Komplettering kan också kräva mer arbete när nästa kursomgång har börjat beroende på ändringar till kurskraven.


Sidansvarig: Daniel de Leng
Senast uppdaterad: 2023-09-04