Göm menyn

TDDD83 Kandidatprojekt datateknik

Vt1-Vt2 2016


Senaste nytt...


23/1‑2017  Rapport
 

En grupp frågade om marknadsföringsplanen och här kommer mer info om det. Den här informationen ligger också på kurssidan nu under rapport-sidan och är i grön färg:

"Marknadsföringsplan ska fokusera på att identifiera intressanta och viktiga kundsegment för e-butiken och deras behov (och kopplar till hur ni vill positionera er) samt hur erbjudandet till marknaden ska utformas (inkl en marknadsmix) och hur skiljer det sig från vad konkurenterna erbjuder. Storlek och potential på den valda marknaden/segmentet samt konkurrenssituationen ska också behandlas. NABC-analysen är en del av marknadsföringsplanen."


23/1‑2017  webreg
 

Den 20/1 var sista tiden för att anmäla sig i webreg för både  labbar och kandidatarbete
Det är fortfarande några som inte har gjort det. Jag har förlängt tiden till den 24/1.
Ni som inte har anmält er till webreg, se till att göra det omgående om ni vill/planerar gå kursen. Konsekvensen blir att ni inte får några resultat rapporterade.


17/1‑2017  Workshops bilder!
 

Workshopsbilderna ligger under Workshops-sidan eller här


16/1‑2017  Föreläsning 1 och workshop 1 imorgon!
 


Slides från föreläsningen idag finns nu på kurssidan under kursinformation eller här.

Information om kickoff-workshopen imorgon finns här med instruktioner om de förberedelser som behöver göras innan workshopen.


12/1‑2017  Välkommen till kandidatkursen!
 

Hej,

Jag är examinator för kandidatkursen och tillsammans med handledarna och övrig personal vill hälsa dig varmt välkomen till kursen! Kursen är spännande och du kommer att lära dig otroligt mycket i den här kursen och den kunskapen kommer du att ha stor nytta av i dina framtida yrken.

På måndag är det dags för terminens första föreläsning. Inför föreläsningen titta igenom informationen på kurssidan [1].

Varje student ska ingå i en grupp och information om det finns på [2]. Finns du inte med i en grupp så hör av dig omgående.

Varmt välkomen till kursen och föreläsningen på måndag!

Jag ser fram emot att träffa dig!

Vänliga hälsningar!

Aseel


20/12‑2016  Kurshemsidan uppdateras
 

Informationen på kurssidan uppdateras just nu och därför all information är inte fullständig!Sidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2013-12-03