Göm menyn

TDP005 Projekt: Objektorienterat system

Ht2 2020


Senaste nytt...


2020‑12‑14  Slutredovisning
 

Nu finns det information och Zoom-rums länk till slutredovinsningen, länken hittar ni här.


2020‑11‑23  Linux VM i Windows
 

Nu finns en guide uppladdad under "Material" som visar hur ni kan installera en Linux Virtuell Maskin i Windows. Ett mycket bra verktyg om ni t.ex. vill arbeta på era egna datorer.


2020‑11‑20  Övergång till distansundervisning i stor utsträckning
 

Hej,

med hänsyn till rådande läge och presskonferenserna i måndags och onsdags så kommer TDP004 och TDP005 att övergå i stor utsträckning till distansläge efter måndag nästa vecka. Alla moment av typen: laboration, föreläsning och lektion kommer att från och med tisdag morgon genomföras på distans genom Zoom eller Teams. Tills vidare är moment av typen dojo, dugga och tenta kvar på campus som tidigare planerat.

Ni kommer inom kort (eller har redan) lagts till i Teams och det är där vi kommer bedriva våra laborationspass. En guide till hur det kommer gå till kommer senare.

Föreläsningar kommer gå via Zoom, och lektioner kommer gå via Teams. Mötesrum kommer skickas ut innan varje pass via e-post. Se till att testa att Zoom och Teams fungerar för er, ni har konton från skolan och guiden på kurssidan[1] är applicerbar även här. Vi vill att ni är inloggade via era universitetskonton när ni deltar i undervisningsmoment via Zoom. Hur man loggar in via universitetet finns här[2].

Hälsningar Kursledningen i TDP005

[1] https://www.ida.liu.se/~TDP004/current/sal/verktycovid.sv.shtml

[2] https://www.student.liu.se/itsupport/zoom-student?l=sv&sc=true


2020‑11‑03  Kurshemsidan har uppdaterats
 

All information på kurshemsidan är nu uppdaterad.


2020‑10‑20  Kurshemsidan uppdateras
 

All information på kurshemsidan uppdateras inför 2020 års upplaga av kursen. Det kommuniceras ut via mail när all information har uppdaterats och således inga större ändringar kommer tillkomma.



Sidansvarig: Jesper Jonsson
Senast uppdaterad: 2021-01-20