Göm menyn

TDDD44 Problemlösning och programmering

Alla meddelanden15/8  Lösenord till IDA:s datorer ...
 

Lösenordet för att komma in på IDA:s datorer skall vara detsamma som ni har för att komma in i studentportalen (enligt vad jag har fått veta). Lite speciellt är (som ni kanske vet) att lösenordsbyten inte slår igenom direkt överallt på hela universitetet. Det kan ta en dag eller två.

Om ni har problem med lösenord/inloggningar skall ni ta kontakt med ZENIT i första hand.


15/8  "Kort" information om kursstarten ...
 

Hejsan.

Jag har nu lagt upp det väsentligaste för att ni skall kunna köpa böcker m.m. Ett mail kommer också att skickas ut till er som är registrerade på kursen (de som finns med på den centralt administrerade e-postlistan TDDD44-HT2012@student.liu.se).

Vi kör igång direkt med laborationer och det kommer att vara så kallade "mjuka" deadlines som ger bonutid på tentan redan i andra veckan. Ni kommer att anmäla er till laborationerna (gruppindelning) via kurshemsidan. Ni skall laborera i grupper om två så det kan vara bra att leta reda på någon som är "sämre" än dig själv att boka upp dig med på anmälningslistorna. Det är ok att byta labkamrat senare om du märker att din labkamrat är bättre eller att det inte fungerar på något annat sätt. Hittar du inte någon kamrat är det bra att prata med assistenten på ett laborationstillfälle.

OBS! I denna kurs är det MYCKET lämpligt att arbeta med någon som är "lika bra" som en själv. I annat fall är det MYCKET stor risk att man missar det som krävs för att klara tentan och därmed blir det strul. Försök därför finna någon som är lika bra eller sämre än er själva att ha som labkamrat.

Det finns ingen obligatorisk närvaro på de labpass som finns i kursen. Dock skall alla laborationer redovisas på labtid.

De dealines som kommer att finnas i kursen finns på det gruppindelade schema som ligger på dessa kurshemsidor (kommer inom "kort" om det ej finns ännu). Där kan det vara bra att kolla vilken grupp som passar just dig bäst tidsmässigt också (innan ni anmäler er till labgrupperna).

OBS! LÄS KURSINFORMATIONEN. Där står det mesta som behövs. Denna kommer också inom någon dag eller så.

M.v.h. /Torbjörn (examinator)Sidansvarig: Torbjörn Jonsson
Senast uppdaterad: 2012-08-15