Göm menyn

TDDB18 Programmering i Ada, grundkurs

Vt1 2009-VT1


Senaste nytt...


14/1  Gruppindelat schema utlagt ...
 

Nu ligger det ett gruppindelat schema på kurshemsidan. Mer information om deadlines m.m. på första FÖ.


7/11‑2008  Schemaunderlag för VT1-2009 utlagt ...
 

Nu ligger det en variant av schemaunderlaget som schemaläggarna fått i sin hand för denna kurs under "Schema". Hoppas att ni kan se lite vad som kommer att hända och vad kursen går ut på.

OBS! Hemarbetstiden är inte försumbar vad det gäller laborationerna i denna kurs.


7/11‑2008  Lösenord till IDA:s datorer ...
 

Lösenordet för att komma in på IDA:s datorer skall vara detsamma som ni har för att komma in i studentportalen (enligt vad jag har fått veta). Lite speciellt är (som ni kanske vet) att lösenordsbyten inte slår igenom direkt överallt på hela universitetet. Det kan ta en dag eller två.

Om ni har problem med lösenord/inloggningar skall ni ta kontakt med ZENIT i första hand.


7/11‑2008  "Kort" information om kursstarten ...
 

Hejsan.

Jag har nu lagt upp det väsentligaste för att ni skall kunna köpa böcker m.m. Ett mail har också skickats ut till er som är registrerade på KB3 (hoppas att det kom till rätt personer).

Vi kör igång direkt med laborationer och det kommer att vara så kallade "mjuka" deadlines som ger bonutid på tentan redan i slutet av första veckan. Ni kommer att anmäla er till laborationerna (gruppindelning) på första FÖ. Ni skall laborera i grupper om två så det kan vara bra att leta reda på någon att boka upp sig med på anmälningslistorna.

OBS! I denna kurs är det MYCKET lämpligt att arbeta med någon som är "lika bra" som en själv. I annat fall är det MYCKET stor risk att man missar det som krävs för att klara tentan och därmed blir det strul. Försök därför finna någon som är lika bra eller sämre än er själva att ha som labkamrat.

Det finns ingen obligatorisk närvaro på de labpass som finns i kursen. Dock skall alla laborationer redovisas på labtid.

De dealines som kommer att finnas i kursen kommer att finnas på ett gruppindelat schema som kommer på dessa kurshemsidor i veckan. Där kan det vara bra att kolla vilken grupp som passar just dig bäst tidsmässigt också (innan ni anmäler er till labgrupperna).

OBS! LÄS KURSINFORMATIONEN. Där står det mesta som behövs.

M.v.h. /Torbjörn (examinator)


7/11‑2008  Kurshemsidorna uppdateras
 

Har nu uppdaterat kurshemsidorna för år 2009. Schemasaker kommer dock senare.

M.v.h. /Torbjörn (examinator)Sidansvarig: Torbjörn Jonsson
Senast uppdaterad: 2008-11-07