3e januari – Waimea Canyon

Idag besökte vi Waimea canyon och gick en trail för att se Waipoo falls. Vi åkte även till Kalalau lookout för en fantastisk vy över Napali coast och Kalalau valley. Den här dagen gör sig också bäst i bilder, förutom Kalalau lookout som inte gjorde sig rättvisa på bild.

Kauai_7

DSC_0528

 

 

Waimea canyon

Waimea canyon

DSC_0544

En väldigt vanlig syn på Kauai, de saknar helt naturliga fiender där.

En väldigt vanlig syn på Kauai, de saknar helt naturliga fiender där.

Vår första glimt av Waipoo falls

Vår första glimt av Waipoo falls, 246 meter högt

Början av Waipoo trail

Början av Waipoo trail

Skeptisk Sara, det var en väldigt brant kant som jag pekade ut för jag ville inte gå för nära

Nervöst leende Sara, det var en väldigt brant kant som jag pekade ut för jag ville inte gå för nära

Waipoo trail

Waipoo trail

Litet vattenfall

Litet vattenfall

På toppen av Waipoo falls

På toppen av Waipoo falls

Det syns kanske inte men där stod vi allra högst upp vid vattenfallet Waipoo falls (246 meter högt), som finns på en av de andra bilderna. Man kunde gå närmare och liksom hänga sig ut över vattenfallet i ett träd men mina knän skakade av höjdrädsla här så jag nöjde mig.

På väg upp från vattenfallet

På väg upp från vattenfallet

Ett tältläger och en massa höns

Ett tältläger och en massa höns

//Sara