31e december – Windward Coast

Idag skulle vi egentligen snorklat vid naturreservatet Hanauma Bay men vi kom iväg lite för sent på morgonen så parkeringen var full och då är det enda alternativet att parkera någon kilometer bort och gå längs motorvägen tillbaka. Det tyckte vi inte var så intressant så vi ägnade dagen åt att besöka olika stränder längs Windward Coast (den nordöstra).

Jag och Simin

Jag och Simin

Makapu'u Beach

Makapu’u Beach

Makapu'u Beach

Makapu’u Beach

Waimanalo Beach

Waimanalo Beach

Lanikai Beach

Lanikai Beach

Nu började vädret bli lite dåligt så vi vände hemåt.

Hanauma Bay

Hanauma Bay

Idag var det även nyårafton och vi hade bokat bord vid 22 (!) på en restaurang som hade en vegansk fyrarätters nyårsmeny kvällen till ära. Att hitta en restaurang på nyårsafton i Waikiki som dessutom har vegansk mat är en utmaning vill jag lova så vi tog den sena tiden utan att blinka.

Det var värt det för maten var gudomligt god! Dessutom fick vi roliga accessoarer.

DSC_0204

Tolvslaget firade vi på stranden med massa andra glada turister.

//Sara