26e december – New York

Efter en ganska orolig natt med en hel del uppvaknanden, p.g.a. tidsomställningen, så gav vi oss ut på stan för att äta frukost vid 7-tiden. På hotell i USA så finns inte frukost på hotellen och om det finns så ingår det inte. Ett helt nytt fenomen för mig.

Vi hade en enda dag i New York och bestämde oss därför för att försöka se så mycket vi bara hann med. Kanske inte den strategi jag skulle rekommendera men väldigt effektivt om det ändå bara är ett bonusstopp på väg till Hawaii. Den här dagen berättar jag på bästa sätt om med bilder:

Juldekorationer

Juldekorationer

Central Park

Central Park

Mat på vegansk restaurang

Mat på vegansk restaurang

Rockefeller center

Rockefeller center

Time Square

Time Square

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge

New York skyline från Brooklyn Bridge

New York skyline från Brooklyn Bridge

Ground Zero

Ground Zero

Ber om ursäkt om bildkvalitén är lite si och så, man får inte ladda upp hur stora bilder som helst.

 

//Sara