Göm menyn

TDDD84 Ingenjörsprofessionalism, del 3

Ht1-Ht2


Senaste nytt...


13/09  Föreläsningsbilder, workshop och webreg!
 

Föreläsningsbilderna finns nu på kurssidan under Personligt ledarskap.

Workshopen på fredag är obligatorisk och den är en förutsättning för att ni ska kunna göra uppgiften. Information om vilken grupp och lokal som gäller för dig under workshopen finns på Schema HT1-sidan för kursen TDDD91.

Du ska också registrera dig på era grupper i webreg. De nya grupperna finns på TDDD99s kurssida. Vissa förändringar förekommer i vissa grupper. Finns du inte med i en grupp så hör av dig omgående och ange vilken mentor du har haft innan.


9/09  Kursstart!
 

Hoppas att ni har haft en härlig sommar och en bra start på höstterminen. Den här terminen kommer ni att läsa del 3 av kursen med kurskod TDDD84. På måndag är det dags för terminens första föreläsning. Inför föreläsningen titta igenom informationen på kurssidan. Ni ska också registrera er på era grupper i webreg. De nya grupperna finns på TDDD99s kurssida. Vissa förändringar förekommer i vissa grupper. Finns du inte med i en grupp så hör av dig omgående och ange vilken mentor du har haft innan.

Varmt välkomna till kursen och föreläsningen på måndag!

Trevlig helg!


17/08  Välkommen till TDDD84!
 

Varmt välkommen till del 3 av kursen ingenjörsprofessionalism! Under hösten 2016 kommer vi att jobba med Personligt ledarskap och Självmotivation.

Kurshemsidan är uppdaterad. Jag ser fram emot att träffas!
/ABSidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2014-08-18