Göm menyn

TDDD79 Ingenjörsprofessionalism, del 2

Vt1-Vt2


Senaste nytt...


1/2  Webreg registrering idag!
 

Senast idag den 1/2 ska alla studenter ha registrerat sig i webreg för kursen TDDD79. Så om du inte har registrerat dig så gör det omgående! Notera att man måste vara registrerad på kursen för att kunna registrera sig i webreg.

Under vårterminen har vi samma grupper som vi hade under höstterminen förra året men dubbelkolla eftersom vissa justeringar kan förekomma vid behov. Information om grupperna finns på TDDD99-kurssidan under Dialogsem grupper - D och Dialogsem grupper - U.  Hör av dig omgående om du inte finns med på listan.


19/1  Välkommen!
 

TDDD79 är delkurs 2 och går under hela vårterminen. Under den här delkursen jobbar vi med två kursområden:

  • Social kompetens som går under vårterminen period 1 och där vi jobbar med momentet teamarbete.
  • Ingenjörens yrkesroll som går under vårterminen period 2 och där vi jobbar med momentet ingenjörskap.

Under vårterminen har vi samma grupper som vi hade under höstterminen förra året men dubbelkolla eftersom vissa justeringar kan förekomma vid behov. Information om grupperna finns på TDDD99-kurssidan under Dialogsem grupper - D och Dialogsem grupper - U. 

Viktigt! senast den 1/2 ska alla studenter ha registrerat sig i webreg för kursen TDDD79. Notera att man måste vara registrerad på kursen för att kunna registrera sig i webreg.

Kurssidan är nu uppdaterad och informationen för VT1 momentet teamarbete är fullständig. Läs igenom informationen på kurssidan innan föreläsningen nästa vecka.


8/1  Kurssidorna
 

Kursens webbsidor uppdateras just nu och ny information dyker upp kontinuerligt.Sidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2013-12-03