Göm menyn

TDDD70 Ingenjörsprofessionalism, del 1

HT1 - HT2


Senaste nytt...


9/09  webreg och uppgifter
 

Idag är det sista dagen för del 1 av uppgift 2. Skulle du av någon anledning inte har påbörjat uppgiften så kan du påbörja den på måndag och göra den för sju påföljande dagar. Notera att utan att göra den här delen av uppgiften så kan du inte göra resten av uppgiften.

Många har fortfarande inte registrerat sig på sina grupper i webreg. Notera att finns du inte med i webreg så kan du inte gå kursen så det är viktigt att du registrerar dig omgående. Den grupp du tillhör till hittar du på TDDD99s kurssida (D-grupper och U-grupper ).

Trevlig helg!


30/08  Föreläsningsslides!
 

Slides från Föreläsning 1: Introduktion till kursen och Föreläsning 2: Personlig ledning finns nu på kurssidan.


26/08  TDDD70 börjar på måndag!
 

Jag är examinator för kursen Ingenjörsprofessionalism och vill hälsa er varmt välkomna till kursen som består av 6 delar. Under hösten kommer ni att läsa del 1 som har kurskod TDDD70. Första föreläsningen är nu på måndag kl. 13-15. Det är en introduktionsföreläsning så missa inte den. Vi går igenom hela kursen och vad som händer under hösten.

Inför föreläsningen titta gärna igenom informationen om kursen på kurssidan.

För mer information om hela kursen ingenjörsprofessionalism och dess 6 delar titta på kurssidan för TDDD99.

Jag ser fram emot att ses på måndag!

Önskar er en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar

Aseel


29/06  Välkommen till TDDD70!
 

Varmt välkommen till att lära dig om personlig effektivitet, personlig utveckling, social kompetens och ingenjörens yrkesroll! Kompetenser efterfrågade av industrin och förmågor hos framgångsrika ingenjörer. Kurshemsidan är uppdaterad. Jag ser fram emot att träffas!
/ABSidansvarig: Aseel Berglund
Senast uppdaterad: 2013-04-12