Göm menyn

TDDC76 Programmering och datastrukturer


Detta är en påbyggnadskurs i programmering, samt en kurs i datastrukturer och algoritmer. Som programmeringsspråket används C++, vilket har en bred användning inom programvaruindustrin. C++ har ett omfattande stöd för objektorienterad programmering och en hel del andra mycket intressanta konstruktioner.

Under kursens första 2—3 veckor tas grundläggande programmering i C++ upp. Detta är i princip repetition av vad som förutsätt som förkunskaper i programmering, även om i ett annat språk, i kombination med introduktion till programmering i C++. Föreläsning 3 inleder den egentliga påbyggnad till tidigare kurser som kursen avser att förmedla. Datastrukturer och algoritmer utgör en relativt fristående del som behandlas under läsperiod Ht2, samtidigt som ett mindre programmeringsprojekt genomförs.

Senaste nytt...


24/11  Hemtentamen lämnas ut torsdag 27/11 kl 9 (prick!) i sal C1
 

Videon "Sorting out Sorting" visas.

Om du av någon anledning inte kan hämta tentan vid detta tillfälle kan du antingen be någon annan hämta den åt dig eller skicka e-post till Tommy Olsson och du får då hämta den i UT-facket vid rum B3D:449.

Deadline för inlämning av hemtentamen är måndag 8/12 kl 13. Inlämning görs i en väl synlig låda utanför rum B3D:449 eller, om lådan inte syns till, i IN-facket vid rummet.

Om du skulle ha väl motiverat förhinder att genomföra hemtentamen under denna tidsperiod, 27/11—8/12, kontakta examinator.


21/11  Kommande deadline i Ht2
 

•  Hemtentainlämning — måndag 8/12, kl 13
•  Projekt (kod) — fredag 19/12 (redovisnings/demonstrationstillfälle torsdag 18/12)
•  Projekt (reflektionsdokument) — måndag 22/12


Alla meddelanden >>

Sidansvarig: Tommy Olsson
Senast uppdaterad: 2014-10-22