Göm menyn

TDDC76 Programmering och datastrukturer


Detta är en påbyggnadskurs i programmering, samt en kurs i datastrukturer och algoritmer. Som programmeringsspråket används C++, vilket har en bred användning inom programvaruindustrin. C++ har ett omfattande stöd för objektorienterad programmering och en hel del andra mycket intressanta konstruktioner.

Under kursens första 2—3 veckor tas grundläggande programmering i C++ upp. Detta är i princip repetition av vad som förutsätt som förkunskaper i programmering, även om i ett annat språk, i kombination med introduktion till programmering i C++. Föreläsning 3 inleder den egentliga påbyggnad till tidigare kurser som kursen avser att förmedla. Datastrukturer och algoritmer utgör en relativt fristående del som behandlas under läsperiod Ht2, samtidigt som ett mindre programmeringsprojekt genomförs.

Senaste nytt...


2017‑08‑18  Välkommen till ny kursomgång
 

Nu är kurshmesidan uppdaterad för Ht1-2017 (saker relevant för Ht2 kan fortfarande komma uppdateras). Observera att det är nuvarande års laborationer som gäller om ni gått kursen tidigare år och inte blivit godkända.


Alla meddelanden >>

Sidansvarig: Eric Elfving / Klas Arvidsson
Senast uppdaterad: 2015-08-18