Göm menyn

TDDC74 Programmering: Abstraktion och modellering

VT 2017

Välkomna till denna inledande programmeringskurs för Y, Medicinskteknik och Matematikprogrammet. Kursen skall ge en grund för programmering med fokus på ett antal modeller för att strukturera program. Vi använder Scheme/Racket, en Lisp-dialekt, som verktyg för att illustrera dessa modeller. Första perioden ägnas åt teorin och en laborationsserie. Den andra perioden ägnas åt ett eget projektarbete. Allt material om kursen finns på dessa www-sidor. Kursen har tidigare givits på engelska. Därför finns det idag information och kursmaterial på svenska och engelska.

Senaste nytt...


16/2 2017  Exempeldugga
 

En exempeldugga finns nu online på sidan för gamla tentor/duggor. Det ger lite mer av väntad struktur på datordugga 1. Notera att duggan inte innehåller information om t ex hur tentasystemet fungerar. Det kommer mer praktisk information vid (och delvis innan) duggatillfället.


16/1 2017  Anmäl er!
 

Nu kan ni anmäla er till labbgrupper i Webreg. Ni arbetar i par, i er klass. Varje klass har flera assistenter, och det spelar ingen roll vilken av assistenternas grupp ni skriver upp er i. Ni går till tillfället som står på schemat för er klass, oavsett vilken assistent som rättar era inlämningar.Sidansvarig: Anders Märak Leffler
Senast uppdaterad: 2013-01-08