Göm menyn

TDDB18 Programmering i Ada, grundkurs

Vt1 2013-VT1


Senaste nytt...


12/2  Föreläsning på fredag (15/2) börjar kl 09.15.
 

Ämnet på fredagens föreläsning (den som tidigare varit inplanerad på onsdagen, men som nu är flyttad) är tangentbordshantering som behövs för miniprojektuppgiften. Jag uppskattar att det bara behövs ena timmen för att gå igenom detta material. Vi börjar därför kl 09.15 på fredag morgon (i P44).


14/1  Föreläsning imorgon och första labbpasset.
 

Föreläsningen kl 13:15 i U11 imorgon är INTE flyttad.

Första labpasset kommer att delas upp i fyra delar så att varje student kan få sitta själv vid en dator. Jag har på föreläsningen delat ut lappar i fyra färger, gult, blått, orange och grönt till varje labbpar. Färgen anger vilket tid ni skall komma på passet.

    GUL		15:15 - 16:00
    BLÅ		16:15 - 17:00
    ORANGE		17:15 - 18:00
    GRÖN		18:15 - 19:00
    


12/1  "Kort" information om kursstarten ...
 

Hejsan.

Jag har nu lagt upp det väsentligaste för att ni skall kunna köpa böcker m.m. Ett mail kommer också att skickas ut till er som är registrerade på kursen (de som finns med på den centralt administrerade e-postlistan TDDB18-VT2013@student.liu.se). Därpå kommer ni kunna anmäla er via länken "Labbgruppsanmälan" i menyn till vänster. Kolla schemat först så att ni väljer rätt grupp.

Vi kör igång direkt med laborationer och det kommer att vara så kallade "mjuka" deadlines som ger bonutid på tentan redan i slutet av första veckan.

OBS! I denna kurs är det MYCKET lämpligt att arbeta med någon som är "lika bra" som en själv. I annat fall är det MYCKET stor risk att man missar det som krävs för att klara tentan och därmed blir det strul. Försök därför finna någon som är lika bra eller sämre än er själva att ha som labkamrat.

Det finns ingen obligatorisk närvaro på de labpass som finns i kursen. Dock skall alla laborationer redovisas på labtid.

De dealines som kommer att finnas i kursen kan ses via länken "Deadlines" i menyn till vänster.

OBS! LÄS KURSINFORMATIONEN. Där står det mesta som behövs.

M.v.h. /Erik (kursledare)Sidansvarig: Erik Nilsson
Senast uppdaterad: 2013-01-12