Göm menyn

TDDB18 Programmering i Ada, grundkurs

Alla meddelanden17/8  Lösenord till IDA:s datorer ...
 

Lösenordet för att komma in på IDA:s datorer skall vara detsamma som ni har för att komma in i studentportalen (enligt vad jag har fått veta). Lite speciellt är (som ni kanske vet) att lösenordsbyten inte slår igenom direkt överallt på hela universitetet. Det kan ta en dag eller två.

Om ni har problem med lösenord/inloggningar skall ni ta kontakt med ZENIT i första hand.

OBS! Ni måste registrera er SÅ FORT DET GÅR för att ni skall få tillgång till konton på IDA så att ni kan logga in. Innan dess kan ni inte logga in och det ställer till problem (vi skall fixa ett par temporära konton till att börja med, men dessa försvinner senare).


17/8  "Kort" information om kursstarten ...
 

Hejsan.

Jag har nu lagt upp det väsentligaste för att ni skall kunna köpa böcker m.m. Ett mail kommer också att skickas ut till er som är registrerade på kursen (de som finns med på den centralt administrerade e-postlistan TDDB18-HT2012@student.liu.se).

Vi kör igång direkt med laborationer och det kommer att vara så kallade "mjuka" deadlines som ger bonutid på tentan redan i slutet av första veckan. Ni kommer att anmäla er till laborationerna via vår hemsida som tidigare är anonserat via mail. Kolla det gruppindelade schemat först så att ni väljer rätt grupp.

OBS! I denna kurs är det MYCKET lämpligt att arbeta med någon som är "lika bra" som en själv. I annat fall är det MYCKET stor risk att man missar det som krävs för att klara tentan och därmed blir det strul. Försök därför finna någon som är lika bra eller sämre än er själva att ha som labkamrat.

Det finns ingen obligatorisk närvaro på de labpass som finns i kursen. Dock skall alla laborationer redovisas på labtid.

De dealines som kommer att finnas i kursen finns på det gruppindelade schema som ligger på dessa kurshemsidor.

OBS! LÄS KURSINFORMATIONEN. Där står det mesta som behövs.

M.v.h. /Torbjörn (examinator)Sidansvarig: Torbjörn Jonsson
Senast uppdaterad: 2012-08-17