Göm menyn

729A94 Kognitionsvetenskaplig metod


Senaste nytt...


18/1  Tidigare tentavisning
 

Det har kommit önskemål om att få en tidigare tentavisning av metodkursen än onsdag i nästa vecka. Därför har jag lagt in ett nytt visningstillfälle på fredag 21 februari från kl 10 och längst till lunch. Om du vill träffa examinator för att diskutera din tenta så hör av dig via email om detta. De som redan anmält sitt intresse och inte hör av sig igen sätter jag upp på en tid på onsdag 26 februari enligt tidigare meddelande.


17/1  Tid för tentavisning och inlämning av komplettering
 

Istället för att göra en traditionell tentavisning tänkte jag ordna en individuell visning och kommentar, för att underlätta kompletteringen. Datum blir onsdag 26 februari kl 14 (efter tuturmötet den dagen). Jag tänker boka in er på olika tider för att ni inte skall behöva vänta.

Meddela mig därför om du vill träffa mig för att gå igenom din tenta med mig den dagen, så meddelar jag en tid när vi kan ses då.

Kompletteringar skall vara inne onsdag 12 mars


15/11  Schemaändring fredag 22 november
 

Föreläsningen fredag 22 november har ny tid och plats.
Tid: 10-12
Plats: R42


4/11  Komplettering vid frånvaro
 

Nu finns instruktioner för komplettering om man missat ett seminarium på sidan Examination.


29/10  Bilder från dagens föreläsning
 

Bilder från dagens föreläsning finns nu upplagda under länken OH från föreläsningarna vill vänster. I fortsättningen kommer bilderna upp så snart jag kan efter varje föreläsning utan att detta meddelas här varje gång.


28/10  Uppdaterade kurssidor
 

Kursinformationen är uppdaterad med korrekt information om inlämningstider för hemtentan samt korrigering av några smärre felaktigheter. Länken till schemat på TimeEdit är lagad.


23/10  SCHEMAÄNDRING !!!
 

Föreläsningen måndag 28/10 kl 8-10 är INSTÄLLD! Kursen börjar iställrt tisdag 29/10 kl 15-17. Lokal: I 102.


14/10  Schema för HT 2013
 

Det finns nu ett preliminärt schema på schemasidan här. Observera dock att detta är preliminärt!!! Såväl tid som lokal kan komma att ändras. Dock brukar sådana ändringar i normalfallet vara få. Det slutgiltiga schemat kommer den 21 oktober.


26/8  Kursen ht 2013
 

Den information som finns på dessa sidor gäller kursen som gavs förra året. Dock kommer kursen i huvudsak att ha samma uppläggning och samma kurslitteratur i år som förra året.
Schema kommer enligt schemaläggarna först den 21 oktober. Då kommer också kursehemsidorna att vara uppdaterade.Sidansvarig: Nils Dahlbäck
Senast uppdaterad: 2012-10-29