Göm menyn

729A94 Kognitionsvetenskaplig metod


Senaste nytt...


18/11  Bilder
 

Bilder från "You can't play twenty questions with nature and win -- or can you?" finns nu upplagda.
I fortsättningen kommer vi inte att meddela här om vi lagt upp fler bilder från undervisningen. De kommer i den mån lärarna gör dem tillgängliga att läggas upp löpande så snart vi hinner.


15/11  Uppdaterade bilder från föreläsningarna
 

Nu finns bilder från de hittils givna föreläsningarna under länken Bilder från föreläsningarna. Observera att bilderna till föreläsningen om kvantiativ och kvalitativ metod är från tidigare år, då det inte finns några bilder från årets föreläsning. Olika föreläsare tar upp olika saker, så det finns ingen garanti för att dessa bilder visar vad som betonades i år, men kan kanske ändå vara av intresse.


10/11  Ny version av Åsebergs artikel nu tillgänlig
 

Åsberg har skrivit en engelskskpråkig version av sin artikel, nu samförfattad med Daniel Hummerdal och Sidney Dekker, som publicerats 2013 i den ansedda tidskriften "Theoretical Issues in Ergonomics Science". Denna version finns nu också på sidan med kurslitteratur.


10/11  Kurshemsidorna uppdaterade idag
 

Idag har kursens hemsidor uppdaterats. Länken till schemat i TimeEdit fungerar nu, och alla äldre meddelanden har tagits bort från förstasidans meddelanden. Men finns som alltid kvar under länken "Alla meddelanden".Sidansvarig: Nils Dahlbäck
Senast uppdaterad: 2012-10-29