Göm menyn

725G17 Webbpublicering: Teknik, design, kommunikation

VT2014


Välkommen!

Hej och välkommen till 725G17, Webbpublicering - teknik, design och kommunikation

Upprop

Uppropet för kursen sker på LISAM

Studentkonto

För att kunna delta i uppropet måste du ha ett studentkonto (liu-id). Du kan skapa ett temporärt liu-id på http://www.liu.se/antagen och med det kan du vara med på uppropet. Men du måste även skriva under och skicka in ansvarsförbindelsen som du fått per post om du är ny student vid LiU.

Kursens upplägg

Kursen är uppbyggd kring två block.

Laborationer och reflektioner

Det första innehåller individuella laborationer där du får lära dig grunderna i webbpublicering. Laborationerna kommer att presenteras på kurshemsidan efterhand. Reflektionerna är skrivuppgifter där du skriver korta uppsatser kring givna ämnen.

Projekt

Det andra blocket är en projektuppgift. Under projektet arbetar du med en egen webbpublikation. Du kan välja rätt så fritt vad du vill jobba med - kanske starta elelr utveckla en blogg, göra, eller göra om, en webbplats åt en förening eller ett företag. Mer information om projektet kommer senare under kursen.

Handledning

Handledning sker, som nämnts tidigare, via kursforum på LISAM.

Screencasts och podcasts

Korta föreläsningar i form av screencasts (video) och podcasts kommer att publiceras här på kurswebben.

Kursstarten

Till kursen startar bör du införskaffa kurslitteraturen och orientera dig på kurswebben. Kursens första uppgifter finns menyn till vänster under 'Laborationer' och 'Reflektioner'. Fler kommer att publiceras under kursens gång.

Frågor

Har du några frågor innan du fått tillgång till kursforumet får du gärna ställa dem till: jakob.bandelin@liu.se. Skriv med att det gäller kurs 725G17.

Välkommen till kursen och lycka till!

/Jakob, kursledare

Senaste nytt...


 Kurswebben uppdateras inför VT15
 

Befintlig information, uppgifter, med mera gäller VT14.


Antagningbesked

Antagningsbesked och välkomstbrev skickas ut i juli och augusti för HT och december och januari för VT. Kom ihåg att tacka ja om du blir antagen. Kursen börjar med en veckas uppropsperiod.


Sidansvarig: Jakob Bandelin
Senast uppdaterad: 2014-01-26